Powered by Smartsupp
PNEUPEX, spol. s r.o. - Svidník
Nakupujte disky na našej web stránke www.disky-pneupex.sk
0905 657 498 | Po - Pi: 08:00 - 16:00
0905 657 498 | Po - Pi: 08:00 - 16:00

Pneumatiky / Fulda 205/50 R16 87V SPORTCONTROL

Doručenie do 2 dní 16 ks
Osobný odber do 2 dní.
84,80 €
  • Parametre
  • Popis
  • Štítok
Parametre
Druh: Osobné + SUV
Sezóna: Letné
Šírka pneumatiky: 205
Profil pneumatiky: 50
Priemer pneumatiky: R16
Výrobca: Fulda
Valivý odpor: D
Brzdná dráha mokro: B
Hlučnosť/dB: B (71dB)
Popis
Nemecká popredná pneumatikárska spoločnosť Fulda uviedla na trh novú vysoko výkonnú (UHP – Ultra High Performance) letnú pneumatiku SportControl. Pneumatika prináša cenovo výhodné riešenie bez kompromisu vo výkone či kvalite.

Vďaka funkčnému dezénu s charakteristickými progresívnymi výstupkami umožňuje nová pneumatika Fulda SportControl športovú jazdu, ktorú má vodič plne pod kontrolou. Plnosiliková behúňová zmes a nové behúňové drážky „Aqua Flow“ poskytujú vyššiu priľnavosť a zabezpečujú kratšie brzdné vzdialenosti za mokrých podmienok. Moderná odľahčená kostra znižuje valivý odpor, čo sa pozitívne odráža na spotrebe pohonných hmôt a emisiách CO2.

Novú pneumatiku Fulda SportControl charakterizuje funkčný dezén s progresívnymi výstupkami po celej dĺžke behúňa, ktorý zabezpečuje  optimálnu tuhosť celého behúňa a maximálne rozloženie sily od pneumatiky k vozovke a zároveň vodičom ponúka výrazne lepšiu priľnavosť a ovládanie, najmä počas zatáčania.

Pneumatika Fulda SportControl je ideálnym riešením pre zákazníkov, ktorí chcú výrobok poskytujúci cenovo výhodné riešenie počas celého obdobia svojej životnosti. Vďaka špeciálne vyvinutej technológii zmesi pre nízky valivý odpor a odľahčenej konštrukcii vykazuje pneumatika SportControl menšie straty energie spôsobené deformáciou a tým tiež obmedzenú produkciu tepla. Výsledok je nižšia spotreba pohonných hmôt.

Šikovnou kombináciou konštrukcie pneumatiky a dezénu behúňa, ktorá prináša vylepšenú stopu a vynikajúce rozloženie tlaku sa pneumatika Fulda SportControl časom opotrebuje rovnomerne. To vedie ku komfortnej jazde s nízkou emisiou hluku a vyššou úrovňou kilometrového výkonu.

Štítok
D B 71 dB   1222/2009 - C1
Viac o štítkovaní pneumatík
84,80 €