Powered by Smartsupp
PNEUPEX, spol. s r.o. - Svidník
Nakupujte disky na našej web stránke www.disky-pneupex.sk
0905 657 498 | Po - Pi: 08:00 - 16:00
0905 657 498 | Po - Pi: 08:00 - 16:00

Pneumatiky / Pirelli 275/50 R20 SCORPION VERDE AS B XL 113W

309,96 €
Preveriť dostupnosť
  • Parametre
  • Popis
  • Štítok
Parametre
Druh: Osobné + SUV
Sezóna: Celoročné
Šírka pneumatiky: 275
Profil pneumatiky: 50
Priemer pneumatiky: R20
Výrobca: Pirelli
Valivý odpor: C
Brzdná dráha mokro: C
Hlučnosť/dB: 2 (70dB)
Popis

Celoročnú zelenú si môžete vychutnať na cestách i v miernom teréne s pneumatikami Pirelli Scorpion Verde All Season určenými pre vaše SUV a crossover.

Súlad v nesúlade na všetkých vozovkách či podmienkach zabezpečí celý rad konštrukčných výhod pneumatiky Scorpion Verde A/S. Počnúc viditeľnou asymetriou dezénu na robustnej kontaktnej ploche, ktoré sú príčinou vynikajúceho sedenia pri priamočiarej jazde, v zákrutách i predbiehaní, pokračujúc pravidelným opotrebením s následkom predĺženej životnosti behúňa a vrcholiac energetickou efektívnosťou pre úspornejšiu jazdu v ekosystéme, pneumatiky Pirelli Scorpion Verde All Season poskytujú skutočne viac, preto by ich bolo škoda prezúvať.

Hustá sieť drážok a lamiel v rôznych smeroch môže pôsobiť laicky chaoticky, no jej funkcia je vykonštruovaná vysoko pragmaticky, s cieľom čo najrýchlejšej disperzie, zabezpečenia väčšej stability a zodpovednej trakcie. V neposlednom rade tieto zelené škorpióny dokážu zabezpečiť nielen uštipačne agresívnu, ale aj vysoko pohodlnú jazdu a to práve vďaka redukcii šumu.

Silné stránky:

- celoročné cestné pneumatiky pre SUV a crossover

- robustná kontaktná plocha a asymetrický dezén s hustou sieťou drážok a lamiel pre vynikajúcu stabilitu a trakciu, so znamenitou adhéziou

- energetická efektívnosť a pravidelné opotrebenie s dôsledkom dlhodobej životnosti a obdivuhodného kilometrového výkonu

- pozoruhodne efektívna jazda vďaka redukcii šumu 

Štítok