Powered by Smartsupp
PNEUPEX, spol. s r.o. - Svidník
Nakupujte disky na našej web stránke www.disky-pneupex.sk
0905 657 498 | Po - Pi: 08:00 - 16:00
0905 657 498 | Po - Pi: 08:00 - 16:00

Pneumatiky / Continental 205/50 R17 89H FR ContiWinterContact TS 830 P SSR *

169,42 €
Preveriť dostupnosť
  • Parametre
  • Popis
  • Štítok
Parametre
Druh: Runflat Osobné + SUV
Sezóna: Zimné
Šírka pneumatiky: 205
Profil pneumatiky: 50
Priemer pneumatiky: R17
Výrobca: Continental
Valivý odpor: C
Brzdná dráha mokro: B
Hlučnosť/dB: B (71dB)
Popis

V zimnom období sa musíte spoliehať nielen na svoje vodičské schopnosti, ale aj na kvalitné obutie. Preto je tu pneumatika Continental ContiWinterContact TS 830 P pre vysoko výkonné vozidlá s vyváženými jazdnými vlastnosťami, ktorá vám zaručí pocit bezpečia a istoty za každého počasia. Mokrá vozovka, sneh ani ľad vás nezastavia. Vďaka rovnomernému rozloženiu tlaku má navyše pneumatika dlhšiu životnosť.

 

Špičkový brzdný výkon

ContiWinterContact TS 830 P ponúka maximálnu bezpečnosť pri brzdení na každom povrchu vozovky - veľký počet lamiel spolu s vysokou tuhosťou blokov dezénu v stredovej časti a v obvodovom smere sú zárukou výnimočnej brzdnej sily nielen na mokrej vozovke, ale aj na snehu a ľade.

 

Lepšia trakcia

Pneumatika je okrem vysokého počtu blokov a lamiel v ramenných oblastiach vybavená aj tzv. zámkovými sínusovými lamelami, ktoré majú na svedomí viac adhéznych hrán, lepšie sa zavŕtavajú do snehu a vytvárajú tak väčšiu trakčnú silu na zasneženej vozovke.

 

Asymetrický dezén

Inovačné rozdelenie dezénovej plochy do dvoch rozdielnych sekcií sa vyplatilo! Stred je tvorený dlhými, šípovo orientovanými blokmi, ramenné oblasti majú bloky krátke a široké. Výsledkom je vyššia tuhosť a stabilizácia blokov, ktorá má na svedomí lepší handling a rýchlejšiu odozvu pri šoférovaní

 

Pneumatika s výdržou

Vďaka rovnomernému rozloženiu tuhosti v dezéne a rovnomernej distribúcii kontaktného tlaku je opotrebovanie pneumatiky menšie a rovnomernejšie. Model ContiWinterContact TS 830 P tak vydrží dlhšie, ako by ste čakali!

Štítok