Powered by Smartsupp
PNEUPEX, spol. s r.o. - Svidník
Nakupujte disky na našej web stránke www.disky-pneupex.sk
0905 657 498 | Po - Pi: 08:00 - 16:00
0905 657 498 | Po - Pi: 08:00 - 16:00

Pneumatiky / Vredestein 265/60 R18 Pinza AT 110H

244,49 €
Preveriť dostupnosť
  • Parametre
  • Popis
  • Štítok
Parametre
Druh: Osobné + SUV
Sezóna: Celoročné
Šírka pneumatiky: 265
Profil pneumatiky: 60
Priemer pneumatiky: R18
Výrobca: Vredestein
Valivý odpor: D
Brzdná dráha mokro: D
Hlučnosť/dB: B (73dB)
Popis

Pinza AT sú terénne pneumatiky značky Vredestein určené pre vodičov pickupov, crossoverov a SUV, ktorí hľadajú pneumatiky s terénnymi schopnosťami, ktoré si zachovávajú pohodlie a stabilitu na ceste. Spojením tradičných terénnych dizajnových prvkov s vlastnosťami zameranými na diaľnicu. Dezén Pinza AT poskytuje trakciu v rôznych ťažkých podmienkach na ceste, vrátane trakcie na ľahkom snehu, ktoré spĺňajú požiadavky pre náročné snehové služby v odvetví pneumatík (disponujú symbolom snehovej vločky - 3PMSF).

Dezén Pinza AT so štyrmi drážkami bol vytvorený tak, aby poskytoval drsný terénny vzhľad, vďaka čomu dobre sedí na ceste. Viacstupňový vzor využíva agresívne hrany v ramenných prvkoch spolu s vyšším pomerom dutín pre dobrú priľnavosť na povrchu. Lamely v plnej hĺbke a veľké cik-cak obvodové drážky pomáhajú zvýšiť trakciu počas ďaždivého počasia a odolnosť proti aquaplaningu pre väčšiu istotu vo vlhkom a zimnom počasí.

Vnútorná konštrukcia Pinza AT obsahuje 2-vrstvové puzdro v eurometrických veľkostiach alebo s 3-vrstvovým dizajnom Triplex v LT metrických veľkostiach s technológiou Vredestein Jointless Hexabead Technology vďaka čomu sú veľmi odolné. Dvojité oceľové pásy využívajú ochranu hrán a sú pokryté nylonovou vrstvou pre vylepšenú vysokorýchlostnú vyrovnanosť.

 



Štítok