Powered by Smartsupp
PNEUPEX, spol. s r.o. - Svidník
Nakupujte disky na našej web stránke www.disky-pneupex.sk
0905 657 498 | Po - Pi: 08:00 - 16:00
0905 657 498 | Po - Pi: 08:00 - 16:00

Pneumatiky / Bridgestone 245/40 R18 PRACE 97Y XL

765,78 €
Preveriť dostupnosť
  • Parametre
  • Popis
  • Štítok
Parametre
Druh: Osobné + SUV
Sezóna: Letné
Šírka pneumatiky: 245
Profil pneumatiky: 40
Priemer pneumatiky: R18
Výrobca: Bridgestone
Valivý odpor: D
Brzdná dráha mokro: C
Hlučnosť/dB: B (70dB)
Popis

Využite výkon svojho vozidla s prémiovými pneumatikami Bridgestone Potenza Race. Užite si vynikajúcu ovládateľnosť na suchej trati, najlepšie brzdenie za sucha a tiež rýchlu akceleráciu keď sa rozsvieti zelená.

Optimalizovaná kontaktná plocha - zaistenie homogénneho rozloženia tlaku a ovládateľnosti

Môžete mať najlepší výkon na svete, ale pokiaľ nedokážete optimalizovať kontaktnú plochu s povrchom trate, plytváte energiou a strácate drahocenný čas. Naše pneumatiky Potenza Race sú navrhnuté tak, aby redukovali problematické miesta a optimalizovali účinnosť vyrovnávaním tlaku v styčnej ploche.

Hybridná výstuž koruny - pre stabilizovaný výkon pri maximálnych rýchlostiach

Všetky pneumatiky sú navrhnuté tak, aby sa deformovali, ale neoddeliteľnou súčasťou konštrukčného riešenia musí byť aj to, ako sa deformujú pri extrémnom zaťaženiu - t.j. pri maximálnej rýchlosti, či už v priamom smere alebo v zákrutách. Naše hybridné vystuženie koruny stabilizuje kostru pneumatiky pri rýchlosti.

Asymetrický dezén a uhly stien drážok - pre najvyšší výkon v zákrutách a brzdný potenciál

Asymetrický dezén behúňa a uhly stien drážok zvyšujú bočnú tuhosť, čím maximalizujú bočnú stabilitu a znižujú deformáciu blokov. Pre konzistentný výkon až do posledného kola. 

Športový tvar profilu - pre maximalizáciu stability a brzdného potenciálu 

Pneumatiky musia plniť mnoho požiadaviek vrátane prenosu výkonu a pôsobenia brzdných síl. Kľúčové je trenie, pretože len tie časti pneumatík, ktoré sú v kontakte s vozovkou môžu poskytnúť výkon. Pretekárske pneumatiky Potenza Race s väčšou šírkou a vyššou kontaktnou plochou optimalizujú brzdný výkon na suchu.

Vysoká odolná zmes - ochrana proti abrazii pre ďalšiu výdrž na trati  (vozovke)

Semi-slick pneumatiky sú určené k jazde na hranici možností, ale to nieje dôvod, prečo by nemali vydržať. Aby ste si mohli užívať mimoriadnu životnosť na trati, sú závodné pneumatiky Potenza Race vyrobené z vysoko odolnej zmesi, ktorá obsahuje zosilnenú siliku, zmes živíc a nano zosilnenej zmesi.



Štítok
D C 70 dB   1222/2009 - C1
Viac o štítkovaní pneumatík